КОНТАКТ ЗА ЕМС ТРЕНИНГ
Доколу Ви се потребни инфорнации во врска со Maxifitm студиото во Скопје, начинот на вежбање и сл., Ве молиме пополнете го долунаведениот формулар.  Во брзо време ќе добиете одговор!
Име*
Е-пошта:*
Телефон:*
Вашата порака*
*