MAXIFITM СКОПЈЕ
ЕМС ТРЕНИНГ
Уживајте во модерен, динамичен и ефикасен тренинг во нашите студија во Скопје.
MAXIFITM ЦЕНТАР СТУДИО
Адреса
Бул. Партизански одреди 27А Скопје

Работно време
Пон – Саб 8:00 – 22:00

Контакт за информации и за закажување на термин
+389 2 3101516, +389 71 875 874

ЗА ПРВПАТ ВО МАКЕДОНИЈА МОЖЕТЕ ДА ВЕЖБАТЕ ВО ДОМАШ
СНИ УЛОВИ ВО ПРИСУСТВО НА НАШИТЕ ТРЕНЕРИ
MAXIFITM АЕРОДРОМ СТУДИО
Адреса 
ул. Владимир Kомаров 11А Скопје,
(кај Синерџи Фитнес Центар)


Работно време 
Пон – Саб 8:00 – 22:00

Контакт за информации и за закажување на термин 
 +389 74 240 441

ЗА ПРВПАТ ВО МАКЕДОНИЈА МОЖЕТЕ ДА ВЕЖБАТЕ ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ ВО ПРИСУСТВО НА НАШИТЕ ТРЕНЕРИ
MAXIFITM СКОПЈЕ
ПАКЕТИ
ШТО ПРЕТСТАВУВА ЕМС ТРЕНИНГОТ?
Запознајте се со електро-мускулната стимулација, дознајте зошто над 1.000 клиенти во регион ни искажаа доверба…