Новиот фитнес тренинг кој стана опсесија на славните

Изгледа чудно, но навистина делува
Колку навистина делува можете сами да се уверите, затоа што е достапно и кај нас!!!

 
Доколку неодамна ви прелетале фотографии од Ashley Graham или Alessandra Ambrosio со сигурност вашата првична реакција била WOW. Овие модели се опседнати со новиот фитнес тренд наречен Електо Мускулна Стимулација - ЕМС.Што претставува Електо Мускулна Стимулација???

ЕМС - тренингот користи ниска фрекфенција на електрични импулси кои ги испраќа до вашите мускули, а тие работат без престан во текот на вежбањето, но со зголемен интензитет. Со овој начин на вежбање ќе добиете повеќе, но со помал временски влог, вели Mohamed Elzamar кој работи како личен тренер со Alessandra Ambrosio, Ashley Graham, 2Chainz и Luann de Lesseps. ЕМС се користи и за лекување на физички повреди како терапија со години, но во последно време зема голем замав како фитнес тренд. Ваквото вежбање може да согори и до 600 калории за 20 минути со истовремено градење на чиста мускулна маса, тврди Elzamar на својата веб-страна.
ЕМС може да помогне и во забрзување на обновувањето на мускулите и да ја подобри вашата мускулна сила - вели Daniel Giordana - доктор по физикална терапија.
Истражувањата покажаа дека ЕМС помага во зголемувањето на густината на мускулите, мускулната сила, моќноста и количината на кислород што ја користите додека тренирате.
Имајте на ум дека за еден ваков тренинг Elzamar наплаќа по 250 долари, значи мора да е нешто добро.
Зошто да не го пробате и вие? Закажете го вашиот безплатен тренинг и уверете се во резултатите.

Carlos Moya – Тенисер бр 1 на ATP листата


Karim Benzema – Реал Мадрид


Mark Keller – Актер Кобра 11


Korinna Kocsis – Мис Европа


Raissa Santana – Мис Бразил


Photos: XBody
…и многу други се само дел од оние кои ги зафати овој фитнес тренд.

Закажете веднаш:
MAXIFIT ЕМС ТРЕНИНГ
Телефон 071875874
Facebook
www.maxifit.mk